Welkom bij TOETjespost

Welkom bij TOETjespost
januari 31, 2021 Joanna

 

De medaille heeft altijd 2 kanten. De  sprong in het diepe om het gezellige en lekkere  TOET het TOETjesparadijs te verwezenlijken is voortgekomen uit een diagnose dat ik coeliakie had – oftewel: een glutenallergie (zie www.toet.nu/over-toet). De stap naar online onze lekkernijen verkopen; oftewel TOETjespost, is ontstaan door corona.

Al tijdens de eerste lock-down hadden we veel verzoeken van vaste gasten en Groningse bedrijven of we er ook voor konden zorgen dat ons lekkers bij hun vrienden, collega’s en familie bezorgd kon worden. Liefst ook vooral buiten de stad Groningen. Met 1 dag achter de computer en de camera in da hand hebben we een houtje-touwtje webwinkel gemaakt. En de vele opdrachten van zowel particulieren als bedrijven zoals UWV en Martiniziekenhuis die daaruit voortkwamen hebben ons door de eerste lock down heen geholpen.

Maar ook na de lock-down bleven gasten enthousiast hun vrienden in heel NL verwennen en feliciteren met onze TOETjespost. Hoog tijd voor een ‘echte’ webwinkel dus, met ‘echte’ foto’s. Maar ja, dat is wel even een ander vak dan taarten bakken en gasten bedienen. Overeenkomst is wel: het lijkt zo makkelijk, maar als je ermee aan de slag gaat, wordt het niet zo mooi als je het in gedachten had. Gelukkig hebben we veel hulp van talentvolle familieleden en vrienden gekregen.

En hier is ie dan, het resultaat…. ik ben er heel blij mee en ik hoop  dat het voor jou het makkelijker maakt om een keer snel een verwenpakketje, een opkikker of een felicitatie naar een goede vriend(in), familie, collega of minstens net zo belangrijk: jezelf, te sturen. En wij pakken hem graag voor je in!

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*